Keukenrenovatie

Keuken renoveren? Waarom niet! De keuken van je dromen kan aardig wat duiten kosten. Ga je voor nieuw en goedkoop, dan zit je vaak opgescheept met een beperkte kwaliteit en beperkte afmetingen. Je zou je oude keuken ook kunnen renoveren, zeker als het binnenwerk van de kasten nog goed is.

Keuken lakken

keuken lakkenEen andere, vrij eenvoudige manier om je keuken een nieuwe look te geven is de fronten van lades en kasten een nieuw kleurtje geven. Houten en fineer kastjes vetvrij maken, licht opschuren en lakken. Wij beschikken over onze eigen lakkerij en schrijnwerkerij.
Kunststof fronten vragen een speciale primer.
Keukentegeltjes kunnen ook geverfd worden, al heb je ook hier een aangepaste verf voor nodig, gelakt glas ervoor plaatsen wordt ook veel gedaan.

Werkblad vervangen

Is je werkblad versleten? Vind je de keukenkasten wel mooi maar het werkblad vloekt? Dan kun je ook het aanrecht laten vervangen. Dat kost wel wat meet- en waarschijnlijk ook klein breekwerk, dus erg goedkoop gaat deze renovatieklus niet zijn. Maar je bereikt er wel een mooi resultaat mee. Een volledig nieuw werkblad laat je oude keuken weer als nieuw lijken. Er bestaan heel wat materialen om een verouderd werkblad in de keuken te vervangen, zoals composiet, graniet, laminaat of Hi-macs (Solid Surface)

Toestellen vervangen

toestellen vervangenJe keuken krijgt ook een heel nieuwe aanblik als je (een aantal van) de keukentoestellen vervangt. Nieuwe kraan, eventueel een nieuwe spoeltafel, nieuwe koelkast of nieuw kookvuur en dampkap… Het zorgt allemaal meteen voor een nieuwe keukenlook.

Uitbreiding keuken

Je kan je keuken ook uitbreiden met dezelfde of gelijkaardige kasten en fronten of bij vervanging van de fronten van de bestaande keuken ze allen dezelfde look geven.

Voor meer info over onze renovaties kan je via ons contact formulier bij ons terecht of persoonlijk in onze winkel (03/252.72.78 ) of ons magazijn (03/253.11.87 en 03/386.01.32) tijdens onze openingsuren en liefst na afspraak.